like on facebook

Friday, 26 October 2012

BORANG TEMPAHAN




NAMA PENUH :




NOMBOR TELEFON :




ALAMAT :




EMEL :





FORMAT TEMPAHAN
( Nama Album ,Warna,Nombor Item,Jumlah )



Contoh :
(Album Inner Bawal,
Hijau, Nombor 2 = 2 Helai
Merah, Nombor 1 = 5 Helai
Warna2 Lain 2, Nombor 3 =3 Helai)
-untuk order inner bawal


(Album Skarf, Nombor 1 = 4 Helai) - untuk order skarf
(Album Inner Tudung Biasa, Nombor 6 = 1 Helai)-untuk order Inner Tudung Biasa
(Album Shawl, Nombor 9 = 3 Helai) -untuk order shawl
(Album Pashmina Corak, Nombor 8 = 2 Helai) -untuk order Pashmina Corak



LINK KE FAN PAGE KAMI:
Its Babynalisa Beautiful World


NYATAKAN TEMPAHAN ANDA ^^
(sila ikut format di atas)





FORMAT BUKTI PEMBAYARAN
**nama bank, masa, tarikh, jumlah**
(Di WAJIB kan PRINT SCREEN bukti pembayaran)
Pembayaran perlu dibuat ke akaun;
Nama : Nabila Roslee
CIMB   : 0206-0100282-52-4





p/s : Selepas pembayaran di buat, anda perlu menghubungi kami,
Nabila : 0194051046 @ Elly : 013-6424331
Kami akan reply dalam tempoh 24 jam.
Apabila kami mengesahkan bahawa anda telah membuat pembayaran, item akan diposkan secepat mungkin.

BUKTI PEMBAYARAN:
(sila ikut format di atas)











Monday, 6 February 2012

Mencari fan ke 1111 | The Babynalisa Collections |





Assalamualaikum. hai hai hello.. Kami masih lagi baru dalam memulakan bisnes.. Jadi kami tak sabar menanti pengelike page fan It's Babynalisa Beauty World  yang ke 1111. Jom, cepat-cepat like. Mungkin anda orang yang kami cari-cari !

Saturday, 4 February 2012

DUAL TONE RAINBOW JANUARY 2012





Assalamualaikum semuaa . Hai hai hello (: Haa, kali ni ada DUAL TONE RAINBOW tauu. Korang boleh pakai ke kuliah, keluar shopping, bersukan, and ikut korang lah nak pakai ke mana pun. Hikhik.

>Kain yang jauh berkualiti, TEBAL, SELESA, TIDAK NIPIS berbanding dual tone lama
>Warna yang lagi cantik!
>HOT SELLING ITEM!!




HAPPY GREEN : SOLD OUT





AVAILABLE FOR WHOLESALE.

>1 PIECES = RM 18 
> 2 PIECES = RM 17 EACH 
>10 PIECES = RM 12 EACH 
>20 PIECES = RM 11 EACH ♥

postage RM 6 via poslaju (semenanjung)


postage rm 9 via poslaju (sabah/sarawak)

~you also can request for pos express ya ♥


INTERESTED?

Jemput isi order form ya ♥ 

Boleh refer order form kat atas, atau pun kat sini :

Friday, 3 February 2012

BAWAL MAHKOTA RAINBOW & PLAIN JANUARY 2012


Assalamualaikum, hai hai hello. Kali ni, nak memperkenalkan BAWAL MAHKOTA RAINBOW & PLAIN buat tatapan korang semua. Sila la tengok. LIMITED EDITION jer ni. Haa, jangan lupa rembat satu !



Bawal plain mahkota
kod : mahkota plain black
RM 18



Bawal plain mahkota
kod : striking yellow
RM 18


Bawal plain mahkota
kod : shocking pink
RM 18


DUAL TONE MAHKOTA RAINBOW
KOD : RAINBOW HAPPY GREEN
RM 24.



DUAL TONE MAHKOTA RAINBOW
KOD : RAINBOW MAHKOTA BROWN.
RM 24

DUAL TONE MAHKOTA RAINBOW
KOD : RAINBOW MAHKOTA RED.
RM 24

NOT AVAILABLE FOR WHOLESALE. LIMITED ONLY =)

  • postage RM 6 via poslaju (semenanjung)
  • postage rm 9 via poslaju (sabah/sarawak)


~you also can request for pos express ya ♥

INTERESTED?

Jemput isi order form ya ♥
 

Boleh refer order form kat atas, atau pun kat sini :

Thursday, 2 February 2012

BAWAL PLAIN JANUARY 2012

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia buat semua pembaca dan bloggers sekalian . Kat bawah ni adalah BAWAL PLAIN (CUSTOM MADE), SAIZ : BIDANG 45 jangan lupa rembat satu sebelum kehabisan stok !



RM 12 EACH. 

NOT AVAILABLE FOR WHOLESALE. LIMITED ONLY =)

postage RM 6 via poslaju (semenanjung)
postage rm 9 via poslaju (sabah/sarawak)

 ~you also can request for pos express ya ♥




INTERESTED?

Jemput isi order form ya ♥
 

Boleh refer order form kat atas, atau pun kat sini :

Wednesday, 1 February 2012

INNER BAWAL JANUARY 2012


Assalamualaikum, hai hai hello (: Bertemu kita di hari yang indah ni . Ok, nak memperkenalkan INNER BAWAL. Boleh digunakan apabila memakai tudung bawal, shawl, pashmina, dan mengikut kreativiti korang .



NO . 1 - 3 : AVAILABLE
NO. 4 : sold out
NO. 5 - NO. 11 : Available


NO. 12 - 24 : Available


NO.  25 - 36 : Available


NO.  37 - 42 : Available


NO.  43 - 49 : Available


NO.  50 - 56 : Available

Ok ok, contoh pemakaian macam ni :



1 pieces = RM 8> 4 pieces = RM 6.50 each
> 10 pieces = RM 6.00 free postage
postage RM 6 via poslaju (semenanjung)
postage RM 9 via poslaju (sabah/sarawak)

 ~you also can request for pos express ya ♥

INTERESTED ?

Sila isi order form kat atas. atau pun di SINI  
Sebarang pertanyaan, boleh email ke  : nalisa.shop@gmail.com
 
Template Editted by emeliena| Copyright 2012 Protected |